Det Danske Saunaselskab

The Danish Sauna Association

Flag of Denmark

Det Danske Saunaselskab

Er en forening stiftet i 2003, som har formål at udbrede kendskabet til den oprindelige finske sauna, værne om de traditionelle saunaskikke samt forebygge fejlagtige forestillinger om saunaen. Desuden er opgaven at fremhæve saunaens generelle betydning for et sundt liv og livsstil. Medlemsskaren består af personer, som ønsker at fremme den ægte finske saunakultur og samtidig forbedre deres egne og andres mulighederne for gode oplevelser i de danske saunaer.

Medlemskab er principielt åben for alle saunainteresserede og man kan søge om optagelse ved at henvende sig til selskabet. Det Danske Saunaselskab arbejder aktivt med at udvikle saunakulturen i Danmark.

Det Danske Saunaselskab samler og videregiver information om sauna og saunaer i Danmark, deltager i nationalt og internationalt samarbejde inden for saunakultur og rådgiver i spørgsmål vedrørende sauna.

 

Facts about The Danish Sauna Association

National member
Webpage: www.saunaselskab.dk
E-mail: Information
President: Kim P. Pedersen
stablished: 2003
Members: 200

DM i Saunagus

Er en årlig konkurrence hvor de forskellige Gusmester fra badeanlæggene rundt om i Danmark dyster om at blive den bedste i tre forskellige discipliner. Det første DM blev afholdt i 2005, siden har mesterskaberne været afholdt hvert år i skiftevis Øst og Vest for Storbælt. Der bliver konkurreret i disciplinerne: Klassisk gus, Showgus og Teamgus.

Det Danske Saunaselskab har været en aktiv del af Saunagus-DM siden starten i 2005 og har stået for afviklingen af Saunagus-DM siden 2013. Du kan se mere om Saunagus-DM på hjemmesiden her!

Translate »